Cistitis pod kontrolom

Cistitis pod kontrolom

 
Cistitis je vrlo česta, bolna i neugodna bolest koja je posebice izražena u ljetnim mjesecima, a češće obolijevaju žene od muškaraca. Gotovo da ne postoji žena koja nije iskusila osjećaj upale mjehura u nekoj fazi svog života i dobro joj se usjekao u pamćenje.

Zahvaljujući metodi biorezonance i informativne medicine postepeno dolazimo do uzroka problema jer uzimamo u obzir sve čimbenike koji narušavaju rad mokraćnog sustava i ostalih, povezanih organa, testiramo sve mikroorganizme koji se kombiniraju i povezuju, određujemo adekvatnu prehranu, ciljane dodatke za alkaliziranje urina i jačanje imuniteta urinarnog trakta, te vas potičemo na mijenjanje životnih navika i stila života. Najčešće upravo životne navike i stil života doprinose pogodnom razvoju mikroorganizama i toksina koji remete normalnu funkciju urinarnog trakta.

Najpoznatija bakterija koja ometa normalan rad mokraćnih puteva je E.Coli, međutim iz našeg iskustva ona gotovo nikada ne djeluje sama, već najčešće dolazi uz neke od mikroorganizama, poput ostalih tipova bakterija, gljivica, virusa, kao i parazita. Na nama je da otkrijemo tu kombinaciju i da je što uspješnije terapijama „raskrinkamo“ i poništimo.

Biorezonanca je dugotrajniji proces dovođenja tijela u ravnotežu, ali u svakom slučaju i dugoročniji. Jedan od ciljeva nam je spriječiti da se ne bi morali liječiti.

Pomoći ćemo vam kako tu neugodu spriječiti već ovoga ljeta!

Category : Zanimljivosti Posted on June 17, 2017

Ostavite odgovor