Elle – “Nema jela za sve”

Elle – “Nema jela za sve”

 
Poznato je što se događa s hranom kad je unesemo u organizam. A što se događa s nama ?

Probava započinje u našim ustima, premda vrlo često toga nismo svjesni – kada jedemo u žurbi, ne razmišljajući što jedemo i da li žvačemo, ili samo gutamo kako bismo dobili na vremenu. Ne postoji određeni način prehrane koji je dobar za sve. Ista hrana koja je vama pomogla da smršavite, drugoga će udebljati, ili mu usporiti metabolizam ili ga dovesti do kroničnog umora, a nekoga spasiti od probavnih tegoba i čestih glavobolja. Intolerancija može nastati uslijed nedostatka specifičnih tvari potrebnih za probavu, ali i kao proizvod interakcije različitih elemenata kao što su jednolična prehrana, lijekovi, upotreba alkohola, stres…

 

Kako se tu uklapa biorezonantna metoda?

Njome je moguće individualno odrediti kako koja hrana opterećuje organizam. Pritom se uzima u obzir cjelokupno psihofizičko stanje – dob, fizička aktivnost, zasićenost toksinima i elektromagnetskim zračenjem, količinom stresa, zdravstvenim stanjem i sl. Sve je to dio života i teško se odvaja od prehrambenih navika. Konzumiranjem hrane koja dodatno opterećuje metabolizam manifestira se u nizu simptoma i dodatno narušava kvalitetu života, pa je važno znati koju hranu upravo vi trebate izbjegavati.

 

Koji su to simptomi?

Simptomi se mogu manifestirati po različitim organima: koži, dišnom sustavu, probavnom sustavu, neurološki, psihološki…. Testiranjem ćemo prepoznati koju hranu najbolje probavljate i pomoći ćemo vam odabrati namirnice od kojih ćete se osjećati dobro i koja će vam vratiti vitalnost i energiju.

Category : Zanimljivosti Posted on February 27, 2013

Ostavite odgovor