O nama

 
Cilj Navitas Pondere je postizanje i održavanje balansa i protoka energije koji su osnova zdravlja svakog živog organizma.

 

Navitas (lat.) – energija

Pondera (lat.) – ravnoteža, balans

 

Pacijentima pristupamo individualno, s iskrenim interesom, vodeći se dugogodišnjim iskustvom. Također, puno pažnje i ljubavi posvećujemo stvaranju ambijenta koji će odisati toplinom i ulijevati povjerenje.

 Naš interes za biorezonancu i njezino upoznavanje počeo je već 2004. godine, nakon uspješnog liječenja ovom metodom kod Dr. Mascherpe u Italiji. U to vrijeme, u Hrvatskoj je biorezonanca bila još uvijek nepoznata metoda. Osnovna ideja Navitas Pondere bila je prenijeti biorezonancu kao pomoć u liječenju i održavanju zdravlja i na područje Hrvatske.

Titulu licenciranog terapeuta, uz trajno stručno usavršavanje u biorezonanci, mag. Sanda Koprivc Varga stekla je pod okriljem njemačke tvrtke Regumed- Institute fuer Regulative Medizine. Od tada Navitas Pondera imala je brojne klijente i ostvarila brojne uspjehe.

Najviše iskustva u dosadašnjem radu vezana su za testiranje intolerancije na hranu, alergene i sve proizvode koji se unose u organizam ili nanose na kožu. Sukladno tome, i najviše uspjeha odnosi se na tretiranje i rješavanje problema vezanih uz kožu, respiratorne i gastrointestinalne tegobame, kao i u uspješnom rješavanju Candide.

Također, znanje i petnaestogodišnje iskustvo rada na području humane reprodukcije uveliko pomaže u primjeni metode biorezonance pri rješavanju problema s plodnošću, hormonalnim poremećajima, aknama, prekomjernom težinom, učestalim vaginalnim i urinarnim infektima, kao i u pripremama za trudnoću.

 

Pokrenimo zajedno vašu energiju koja uspostavlja sklad,

i donosi zadovoljstvo i zdravlje!

 

Životopis:

Mag.mol.biol. Sanda Koprivc-Varga

  • 1997. – magistar molekularne biologije, Universita’ degli Studi di Milano, Facolta’ di Scienze Matematice, Fisiche e Naturali
  • 1995. – 1997. – Ospedale San Paolo di Milano, Magistarski rad na području humane genetike o lokalizaciji gena bolesti vezane na kromosom X
  • 1997. – započinje radom i stručnim usavršavanjem u Poliklinici IVF kao embriolog na području potpomognute oplodnje i humane reprodukcije, te stječe petnaestogodišnje iskustvo u radu s pacijentima
  • 2004. do danas – razvija interes, iskustvo i znanje o metodi biorezonance i stječe titulu licenciranog terapeuta pod okriljem njemačke tvrtke Regumed- Institute fuer Regulative Medizine