Vaše mišljenje

 
Pročitajte mišljenja osoba kojima smo pomogli primijenivši naša znanja i iskustva.

Category : Iskustva Posted on November 9, 2012

4 Komentara → “Vaše mišljenje”


 1. D.K.
  5 godinai prije

  Moj prvi dolazak u Navitas Pondera je bio u 2010. g.

  Kronične migrene, problemi za probavom, usporeni metabolizam te manjak energije su samo neki od mojh dugogodišnjih simptoma
  bezupješno tretiranih raznim lijekovima.

  Posjetama Sandi, sam naučila da je adekvatna ishrana zaista pravi izvor cjelokupnog zdravlja. Promijenjenom ishranom i terapijom biorezonance postepeno sam uspjela eliminirati glavne uzroke mojih tegoba.

  Sandin pristup liječenju rijetko koji liječnik ima. Njeno razumijevanje za «veliku»/kompletnu sliku čovjekova organizma je glavni razlog za moj danas zdrav metabolizam i život bez tegoba.

  Reply

 2. I.S.
  5 godinai prije

  Do prije nekoliko godina nisam bio alergičar, a onda je to došlo odjednom i poprilično intenzivno.
  Probao sam razne savjete i svakakve preparate, bez trajnog rješenja tako dugo dok nisam čuo za biorezonancu. Zvuči gotovo nevjerojatno da su nakon samo par tretmana sve moje tegobe jednostavno nestale, a alergiji više ni traga.
  Ja sam prezadovoljan i nadam se da će takvo stanje potrajati što duže.

  Reply

 3. A.M.M.
  5 godinai prije

  Problemi s naticanjem nogu i ruku te svakodnevni jaki bolovi u nogama kojima klasična medicina tijekom godinu i pol nije našla uzrok, a shodno tome niti rješenje, su sada vec polako stvar prošlosti za mene.

  Na preporuku iscjelitelja iz Švicarske, nakon jednokratne dijagnostike i tretmana kod njega (kada mi je otkriven problem s limfnim sustavom i postojanje 2 vrste streptokoka u istom), potražila sam konačno rješenje svojeg problema u biorezonanci.

  Preporukom sam došla kod Sande i sada zajedno polako privodimo moju situaciju potpunom ozdravljenju. Bolovi u nogama su nestali već prije koji mjesec, streptokoke smo uspješno odstranili iz sustava, a i naticanje je značajno umanjeno. Još koji tretman i gotovo. Također, meni jako bitno – i sve moje čakre su protočne već poduže vremena 🙂

  Sanda je izrazito draga, profesionalna i brižna osoba. Zajedno sa mnom se veselila svakom poboljšanju i neizmjerno sam zahvalna što sam igrom slučajnosti, koje zapravno ne postoje, došla baš kod nje.

  Reply

 4. Bozana
  5 godinai prije

  Dugo godina sam imala problema sa uroinfektom.Imala sam Escherihiu colli i kronični pielonefritis.Igrom slučaja sam došla kod gđe.Sande.Napravila mi je dijagnostiku i pokazalo je baš taj problem koji ja imam.Nakon nekoliko tremana moj problem je nestao.Prošla je 1,5god,upala se nije vratila a ja sam presretna.

  Prije nepunih godinu dana pojavio mi se metalni okus.Hrana mi je bila bez okusa,a osjećaj mirisa se toliko promijenio da mi je izazivao nelagodu i mučninu.Prošla sam sve pretrage,izgubila dva mjeseca hodajući doktorima,na kraju je preporuka neurologa bila MR glave.Uvidjevši da se svi vrtimo u krug javila sam se gđi.Sandi.Odmah je postavila dijagnozu i rekla da se se radi o upali zuba.Malo sam bila skeptična s obzirom da mene zub uopće ne boli.Po njenoj preporuci otišla sam stomatologu,napravili su Rtg zuba.Ostala sam bez riječi kada su mi saopćili da imam gangrenu koja je uništila cijeli korjen zuba i dio kosti.Operirana sam a moj okus i miris se vratio.
  Izuzetna stručnost krasi gđu.Sandu,ali iznad svega velika humanost.
  Što reći…osim HVALA na pomoći,HVALA za svaki osmijeh i toplu riječ.

  Reply

Ostavite odgovor